beurs3
14 Mei verkiezingen in NRW - Afdrukversie

+- beurs3 (http://beurs3.nl/forum)
+-- Forum: overig (http://beurs3.nl/forum/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Forum: economie en politiek (http://beurs3.nl/forum/forumdisplay.php?fid=50)
+--- Topic: 14 Mei verkiezingen in NRW (/showthread.php?tid=39)14 Mei verkiezingen in NRW - atitlan - 14-05-2017

Vandaag dan de verkiezingen in het in  voor Nederland zo belangrijke NRW.

Omdat ik, zie linkje, als  vrijwillig "Wahlmitarbeiter" voor vooral het CDU nogal heb mij best gedaan, om hopelijk een paar kiezers op andere gedachten te brengen, ook hier maar even aandacht daarvoor.

http://nrw-ohne-kraft.de/

In elk geval zijn de afgelopen maand in de landelijke pers nogal wat vergelijkingen verschenen gericht op de toestand van NRW zoals door mij gemaakt. Soms opvallend identieke overzichten. 

Maar goed.. hopelijk kan Mevr. H. Kraft niet verder als MP van NRW en het ziet er naar uit -bedenk dat een maand geleden het SPD, dat in NRW traditioneel aan de macht is en oorzaak is van het binnen Duitsland geleidelijk maar zeker achterop raken van deze belangrijke deelstaat is)   nog zo'n 12% voor lag op het CDU- dat dat ook kan lukken. Deze week kwam het CDU in de peilingen voor het eerst gelijk  met het SPD.  En Mevr. Kraft toonde zich aardig nerveus , ging nog maar meer beloftes doen, sloot plots een coalitie helemaal over links met inkl. de Linke helemaal uit, enz.

Ik denk dan.. des te nerveuzer deze inhoudelijk dramatische politica (helaas wel vlot gebekt natuurlijk) is over haar verkiezingsuitslag (en vooral haar privé status),  des te beter dat is voor de toekomst van NRW, van Duitsland, van Nederland en zelfs van Europa.

Wat dan misschien wat minder fijn is voor sommige Nederlandse sectoren, is dat mocht Kraft inderdaad abgewählt worden vandaag, de florerende drugsindustrie het dan zeker een stuk lastiger krijgt voor wat betreft haar exportmogelijkheden.
Dat ook plofkrakers vanuit Utrecht het aan de andere zijde van de grens een stuk lastiger gaan krijgen, enz..


RE: 14 Mei verkiezingen in NRW - atitlan - 15-05-2017

Ab nun NRW ohne Kraft!

Wer hätte das vor ein paar Monate für Möglich gehalten?!

Want vergeet niet in de grote pleite steden va Ruhrgebied, die door heen volop gesubsidieerd werden  kon de SPD altijd rekenen met zo'n 50% van de stemmen.


RE: 14 Mei verkiezingen in NRW - atitlan - 15-09-2017

Zo maar een willekeurig on Nederlands huis van internet geplukt 

Dan de principiële vraag.

Zou ik in den vreemde willen emigreren, puur om belasting te kunnen ontduiken om dan (bv) zo te kunnen wonen?

Nee dan emigreer ik toch liever naar een solidair land als Duitsland, ondanks dat ik dan weet dat ik daarom op elke euro transactiewinst 25% belasting moet betalen.

Nee, en ik zou al helemaal niet in  Luxemburg willen wonen, dat voor eigen minimaal gewin op op kosten van de Europese solidariteit, haar eigen burgers en buitenlandse gierigaards in de watten legt. 

Dat kan doen, niet omdat het als land economisch industrieel  presteert, maar alleen omdat het fiscaal in velerlei opzicht buitengewoon parasiteert op vooral de omringende landen!

Zulks zou niet moeten mogen en ik neem het Angela kwalijk dat ze geen oog voor zulke zaken lijkt te hebben. Of niet de ballen heeft om de sluwe Junckers eens die spiegel voor te houden, en deze misstanden in Europa eindelijk aan te pakken. Iemand uit Luxemburg EU-voorzitter, hoe is het mogelijk.