De volgende waarschuwingen zijn opgetreden:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: D:\www\beurs3.nl\www\forum\showthread.php PHP 7.3.14 (WINNT)
File Line Function
D:\www\beurs3.nl\www\forum\showthread.php 871 errorHandler->error
welkom op beurs3.nl
#1
Wij heten iedereen die interesse heeft  in deze sector van harte welkom om deel te nemen en hopen op constructieve discussies. Van IEX zijn al diverse "early adapters" in deze sector bekend.
Wij vonden dat dit forum inmiddels wenselijk was om de zo sterk groeiende bedrijfstak, en waar natuurlijk zo buitengewoon veel consumenten immens plezier aan beleven,  een mooie eigen discussieplek op een financieel gerichte site te geven. Maar natuurlijk kan een ieder die dat wenst, ook gewoon topics over andere onderwerpen beginnen. 
En wellicht dat we onze focus nog een keer gaan uitbreiden.

Voetbal heeft bijna ongemerkt veel andere sporten naar de achtergrond gedrukt, waardoor zowel de TV-inkomsten als ook sponsoring- en merchandising inkomsten sterk toenamen.
Als succesvolle club ben je tegenwoordig al snel een wereldwijd merk, hetgeen met name van belang is omdat er  vanwege de omvang van  het zo boomende China ook voor de westerse clubs enorme aanvullende groei mogelijk wordt.
In de sector vindt niet alleen heel sterke groei plaats, ook was er recent een groot aantal overnames, overigens lijkt ook daar met de intrede van China een nieuwe dimensie toegevoegd.

Ads

Mocht het vanwege een snel toenemend dataverkeer, wat dan natuurlijk ook duidelijke kosten met zich meebrengt,  nodig zijn, dan zullen we  enkele  ads op de site moeten plaatsen. De (meer)inkomsten  daaruit  boven de kosten (=winst), zullen we dan echter laten toekomen aan de deelnemende posters. En misschien kunnen we daaruit ook eens een feestje organiseren, bijvoorbeeld bij het bereiken van een of andere te benoemen mijlpaal. Voorlopig echter liever geen ads.

Forum regels

Wij willen hier niet streng gaan modereren en als er al iemand vermaand zou moeten worden, dan is het voornemen om  een peiling in te zetten .. hier zal niet met een bot hakmes gemodereerd worden.
Tevens kan ook iedereen een dergelijk intiatief nemen als hij onvrede over wat dan ook mocht voelen.
Leugens en misleiding zullen hier dus geen ruimte hebben.. een op beleggen gericht  financieel forum behoort boven alles integer te zijn.
Wanneer deelnemers  boude beweringen willen doen, dan verwachten  we enige onderbouwing dan wel  bronvermelding. 
Een linkje is immers al heel snel geplaatst.


Functionaliteit

Tenslotte geloven wij met dit forum dankzij MyBB een heel prettige discussie functionaliteit te kunnen aanbieden, o.a.:
  • een gebruiksvriendelijk edit-omgeving, met veel mogelijkheden die een IEX bijvoorbeeld niet heeft, 
  • gebruikers kunnen een eigen beeldmerk (avatar) toevoegen,
  • het plaatsen van zelfs meerdere plaatjes direct zichtbaar in de bijdragen, wat het geheel veel prettiger leesbaar maakt,
  • er is ruim de tijd om geplaatste bijdragen na te lezen, er fouten uit te halen, toevoegingen te doen, en zo je wil zelf bijdragen weer te verwijderen,
  • de mogelijkheid van peilingen over van alles en nog wat,
  • een mogelijkheid om andere deelnemers direct te kunnen mailen via zogenaamde bordmail en zelfs via persoonlijke mail.  Uw e-mail blijft echter altijd onzichtbaar.
Aandachtspuntje bij het aanmelden

Na het invullen van de gegevens, ontvang je van het systeem een mail terug waarin je vervolgens een activatie-link moet aanklikken. Daarna heb je meteen toegang. Maar we hebben al gehoord dat onze retour-mail  bij iemand in de map spam terecht kwam. Let daar dus even op wanneer je niet meteen een mail terug ontvangt. 


We gaan er niet van uit dat we hier snel tientallen leden krijgen, dat is ook helemaal geen streven.
Daarom verwachten we ook niet dat er gemodereerd hoeft te worden, maar naast initiator atitlan hopen we toch op  een tweede moderator, want wanneer atitlan met vakantie wil bijvoorbeeld, moet er dan wel af en toe iemand stand-by zijn.

Wij wensen tenslotte iedereen veel beleggings-succes en ook discussie- en/of leesgenoegen. Samen kunnen we er iets moois en waardevols van maken.
Onze voebalthreads trokken niet voor niets op IEX al immens veel views.26-o1-2017, Beurs3.nl
Antwoord


Berichten in dit topic
welkom op beurs3.nl - door beurs3nl - 26-01-2017, 16:52Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)